Klub Enter

Uvodni tekst o klubu

Međunarodni dan borbe protiv zloupotrebe droga i nezakonitog prometa drogama

Datum - objave: 23.6.2016. Kategorija: Klub "ENTER", Novosti iz udruge | Isključi komentare

Međunarodni dan borbe protiv zloupotrebe droga i nezakonitog prometa drogama

Opća skupština Ujedinjenih naroda 1987. g., proglasila   je  26.   lipnja “Međunarodnim danom  borbe  protiv  zlouporabe  droga  i nezakonitog prometa drogama”, (Rezolucijom 42/112, 1987. godine), u nastojanju  da  ojača  aktivnosti  i  suradnju  u ostvarivanju  zajedničkog  cilja, društva slobodnog  od  zlouporabe  droga. U političkoj deklaraciji Opće skupštine UN navodi se: “Droge uništavaju živote i zajednice, ugrožavaju održivi ljudski razvoj i stvaraju kriminal. Droge utječu na sve segmente društva u svim zemljama; naročito zloupotreba droga utječe na slobodu i razvoj mladih ljudi, najdragocjenije svjetske vrijednosti”. (više…)

Klub mladih “ENTER”

Datum - objave: 30.12.2015. Kategorija: Klub "ENTER", Novosti iz udruge | Isključi komentare

Klub mladih „ENTER“ je trogodišnji program Udruge mladih „Mladi u EU“ i programskih partnera Šibenske udruge mladih i Grada Šibenika kojeg je na period od 2015. – 2018. godine odobrilo Ministarstvo socijalne politike i mladih.

(više…)

Sudjeluj na događanjima “Mladih u EU”

Datum - objave: 11.5.2015. Kategorija: Događanja, Klub "ENTER" | Isključi komentare

 

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane na dva naša događanja koja će se održati 12. svibnja 2015. godine u Drnišu ! (više…)

Održan “Tjedan jednakosti”

Datum - objave: 21.4.2015. Kategorija: Klub "ENTER", Novosti iz udruge | Isključi komentare

<!–:hr–>

U organizaciji Udruge mladih „Mladi u EU“  17.travnja 2015.godine u Gradskoj knjižnici „Juraj Šižgorić“  u Šibeniku održano je predavanje „Prepoznaj i spriječi diskriminaciju“.

Voditelj predavanja bila je Zorana Vrbičić, profesor pedagog. (više…)

Diskriminiraš li i ti?!

Datum - objave: 15.4.2015. Kategorija: Klub "ENTER", Novosti iz udruge | Isključi komentare

<!–:hr–>

Da li ti je dosta podijele na bogate i siromašne, bijele i crne,…?                                

Ako da, pozivamo te da se uključiš u aktivnosti i borbu protiv diskriminacije, te pridoneseš obilježavanju „Tjedna jednakosti“ u travnju.

Udruga mladih “Mladi u EU“ održat će u Šibeniku predavanje pod nazivom „Prepoznaj i spriječi diskriminaciju“! Predavanje će se održati 17.04.2015. u 18,00 h u Gradskoj knjižnici „Juraj Šižgorić“. (više…)